Check out our New Forums!
Posts: 16 - KR:
MusTea90
Seen: 2 months ago
In last time there are some problems. After first Launch and joining a Game, the game crashes. After second launch, i can play without a crash. BUT since 2 or 3 days, after 1 or 2 rounds the game hangs at the "new map loading" screen or even after the screen. It seems to start the new round but i am waiting and waiting. Nothing happens until it brings me to the server menu with the popup "server connection lost."
Is it just me or is this e general problem?
Donated: $25
Posts: 79 - KR:
Memsie
Seen: 4 weeks ago
The buzzword I would use to sum up the last week or so on the EU servers (especially titan) would be, problematic. Lag, lag and more lag. Hopefully, it sorts itself out, because it is very frustrating.
Posts: 4 - KR:
EricTheManiaC
Seen: 2 months ago
Hi,Mustea,nice to see u in games
Donated: $100
Posts: 266 - KR:
AirJErr
Seen: 4 days ago
Had the same issues myself with the next map not loading, it ends the round and the progress bar for the new map goes nowhere..... Have not seen that in a month or 2 though.. If your "connection is lost" that is typically a server crash that cannot be fixed..
Donated: $25
Posts: 79 - KR:
Memsie
Seen: 4 weeks ago
It's pretty regular on the EU titan server.
Posts: 16 - KR:
MusTea90
Seen: 2 months ago
Today I tried Singleplayer. It worked well but after an hour the game crashed without any Report. Maybe the Master Server makes problems. This game is so unstable. Servers are making problems and the Game itself is a problem too :-)
I play "Inf only" more than Titan because i suck at Titan ^^
Hi EricTheManiaC, thx a lot. It's nice to see you too.

Quick Reply

You must be logged in to post. Not a member yet? Register!